Joe Porper tarafından güçlü Kutu Boyutu 6.2x5x4. 1 cm Kutu Sihirli Sihirli Prop Sihirli Hileler

0
(0 Yorumlar)
₺1 018.85 ₺835.40
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Model Numarası G1158
Talimatlar Dahil mi No
Boyut 6. 2x5x4. 1 cm
Yaş Aralığı 12-15 Yıl, Yetişkinler
Marka Adı Kral Büyüsü
Performans Formu Yakın Çekim Büyüsü
Cinsiyet Üniseks
Renk gümüş
Menşe Yeri Zhejiang, Çin (Anakara)
Özellikler Profesyonel, Sihirbazlar, sokak, sahne
Malzeme Maden
Paket kutucuk
Uyarı Boş
Tip Çeşitli Pervane

Ürün hakkında

Tom, sıradan bir asma kilitle kapatılırken içine sığacak herhangi bir şeyle sağlam bir metal kutu yüklemenizi sağlayan şaşırtıcı ancak pratik bir kutu oluşturmak için standart Lippincott kutusunda devrim yarattı!Tom yeni fikirleri birleştirmek için tasarımlarını sürekli güncelliyor ve her biri bir öncekinden daha şeytani.Orijinal kutuları koleksiyoncular tarafından hala çok aranıyor.Sihirbazlar, mentalistler ve hatta bulmaca kutusu meraklıları için mükemmeldir.

Buradan sihirli sahne satın aldıktan sonra, ihtiyacınız olursa size e-posta yoluyla ürün öğretim videosunu göndereceğim!!!

Ödeme

1.Biz Emanet kabul, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.as sadece ödeme yöntemi.Ve hızlı ödeme çok takdir edilecektir.

2. Tüm ödemeler onaylanmalıdır. (Gönderim ve fatura adresleri eşleşmelidir).

Nakliye

1.Genellikle, biz ödeme aldıktan sonra 2-5 gün içinde öğeyi gemi olacak.

2.Teslim Süresi ve Posta Ücreti:

----Biz Arimail parsel varsayılan tarafından öğeyi gemi, bu ücretsiz posta charge.In normal durumda, Arimail parsel teslimatı ile yaklaşık 10-30 iş günü sürecektir.Bazı ülkeler veya kırsal alanlar için,daha az havayolu sıklığı ve gümrük genelinde denetim sıklığı nedeniyle biraz daha uzun sürebilir.

----Biz EMS/DHL gibi ekspres teslimat sunabilir. Normal durumda, ekspres teslimat yoluyla yaklaşık 3-7 iş günü sürecektir.Ekspres teslimat istiyorsanız, lütfen bize ulaşın, sizin için posta ücretini hesaplayacağız veya referans için Nakliye ve ambalajı kontrol edebilirsiniz.

3.Siparişiniz için en hızlı ve güvenilir nakliye için çaba göstereceğimiz için ülkenize göre uygun bir teslimat seçeceğiz.

4.Siparişinizi gönderdikten sonra 30 gün sonra gönderinizi almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Teslimat bilgilerini kontrol etmenize ve sorunu sizin için çözmenize yardımcı olacağız.

5.Lütfen alıcının herhangi bir koşulda tüm vergi veya kdv'den (durumda) sorumlu olması gerektiğini unutmayın.

Ruturn / Rufund

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.

İSTİSNA yok!Nakliye ücreti alıcıya aittir .

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil,

Hem Alıcı hem de Satıcı www.faves.com.tr'ten işlemi iptal ettikten sonra.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Geri bildirim

1.Görüşleriniz bizim için çok önemlidir.5 Yıldızlı hizmetler sunduğumuzu düşünüyoruz ve geri bildiriminizde 5 yıldızlı bir derecelendirmeyi çok takdir ediyoruz.Biz de sizin için her zaman olumlu geribildirim dönecektir!Herhangi bir nedenle 5 yıldızlı bir işlem yapmadığınızı düşünüyorsanız, durumu çözebilmemiz için geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Teşekkürler!

2.Sizin için buradayız!Bir ürünün hatalı olması durumunda, bir değişim veya para iadesi düzenlemekten memnuniyet duyarız.

3.Ürünlerimiz veya siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz 1-2 iş günü içinde size bir cevap verecektir.Biz %100 % müşteri memnuniyeti tutmak için elimizden geleni!Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr geribildirim veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

4.Sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz!

SSS:

1 * S: Nasıl sipariş verebilirim?

A:

2 * S: Ne kadar benim ülkeye gemi maliyeti nedir?

A: Paket az 2 Kg Çin Post Airmail tarafından sevk edilecektir ücretsiz kargo 26 ülkeye aşağıdaki gibi: Amerika Birleşik Devletleri; Birleşik Krallık; avustralya; Brezilya; kanada; italya; Türkiye; İspanya; malezya; Fransa; Rusya; İsveç; Yeni Zelanda; norveç; isviçre; Japonya; Tayland; irlanda; İsrail; Belçika; Polonya; Güney Kore; Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur.

Diğer ülkeler ve paket üzerinde 2 Kg, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze zorunda.

3 * S: Öğem için herhangi bir takip Numarası var mı?

A: Evet, biz onların Takip Numarası ile her sipariş gemi, ve ilgili web sitesinde sevkiyat staus görebilirsiniz.

4 * S: bu ürün perakende paketi ile geliyor mu?

C: Her ürünün açıklamasında ambalaj detayını beyan ettik, lütfen kontrol edin, teşekkür ederim!

5 * S: Ben bir satıcıyım, öğenizin birçok parçasını satın almak istiyorum, toptan eşya fiyatı nedir?

C: Merhaba,sorunuz için teşekkürler, büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin, size en iyi fiyatı vereceğiz, teşekkürler!

sku: w471691

Etiketler: diansheng sihirli küp, sihirli katlanır halka kutusu, balon sihirli top, hayalet sihirli küp, sihirli küp halı, kutu kahraman büyüsü, büyük sihirli ahşap kutu, temiz sihirli küp, kılıf xs sihirli, sihirli cam kutu.

Benzer Ürünler