Abrigo Mujer S / 9Xl Kadın Rahat Sonbahar Kış Sahte Kürk Paltolar Büyük Boy Kadın Mixd Renk Taklit Kürk Yıpratır J3246

0
(0 Yorumlar)
₺2 317.81 ₺1 089.34
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Cinsiyet kadınlar
Kol Stili Düzenli
Kapatma Tipi Kapalı Düğme
Zanaat\Teknikleri Doğal Renk
Malzeme Kürk, Suni Deri
Yaka O-Boyun
Tarz Gündelik, Moda İnce Kürk
Dış giyim Tipi Kürk ve Taklit Kürk
Dekorasyon Kürk, Ekliyordu
Giyim Uzunluğu Uzun
Kaynak Anakara Çin
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Yaş 18-35 Yaş Arası
Tip İnce
Model Numarası j3244
Çıkış Tarihi FW2021'NIN sohbeti
Sezon Kış
Marka Adı JMprobe

Ürün hakkında

Boyut Tablosu

ürün detayı:

Not: t bizim Asya boyutu, seçiniz büstü daha büyük 7-10 cm daha büyük acutual büstü .Boyutu hakkında emin değilseniz, lütfen bize ulaşın ve yardım isteyin.teşekkürler.

Not:

1.Detay boyutlarını sizinkiyle karşılaştırın, boyut tablosundan emin değilseniz, bize gerçek bedeninizi söyleyebilirsiniz ve size öneri vereceğiz.ızin lütfen 1-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık, teşekkürler!

2.As farklı bilgisayarlar renkleri farklı görüntüler, gerçek öğenin rengi yukarıdaki resimlerden biraz farklı olabilir, anlayışınız için teşekkürler!!

Sevkiyat:

Biz dünya çapında yollayabilirsiniz, hariç APO/FPO.Ve pakette herhangi bir bilgi olmadan damla nakliye yapabiliriz.

Normalde biz ödeme tamamlandıktan sonra 3~5 iş günü içinde ürün gemi olacak.

Normalde gönderdikten sonra 3~10 iş günü içinde parsellerinizi takip edebilirsiniz.Eğer takip edemezseniz, bir anlaşmazlık koymadan önce lütfen bizimle serbestçe iletişime geçin, teşekkürler.

Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, eğer gerçekten hızlı ürün almak istiyorsanız, lütfen Çin Postası yerine EMS veya DHL gibi diğer daha hızlı nakliye yollarını seçin.

Tüm uluslararası gönderilerdeki teslim süresi, bireysel ülkelerdeki gümrükleme süresindeki farklılıklar nedeniyle doğru bir şekilde tahmin edilemez, teslim tarihi bittiğinde öğelerinizi almazsanız, lütfen bir anlaşmazlık koymak yerine teslim tarihini uzatmak için bana bildirin, teşekkürler.

Ödeme:

Alipay'i burada kabul ediyoruz.

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Lütfen paranız için endişelenmeyin, çünkü siparişinizi onaylamadan önce hala Ödeme emanet tarafından korunmaktadır.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim ürün veya hizmetleri ile memnun değilseniz, bir anlaşmazlık koymak veya negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak.

Geri dönüş:

Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 14 gün içinde iade edin, ancak iade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

sku: w4293

Etiketler: taklit kürk kafa bandı, sahte kürk köpek, elimden faux kürk, külot sahte kürk, sahte kürk dantel, sahte kürk davlumbazlar, taklit kürk har, çember taklit kürk, sahte kürk kap, ekose sahte kürk.

Benzer Ürünler