20 adet / takım Yüksek Karbonlu Çelik Törpü İğne Dosyaları Ahşap Oyma Aracı Çelik Törpü İğne Dosya Ağaç İşleme El Dosya Aracı çanta ile

0
(0 Yorumlar)
₺875.86 ₺604.35
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Diş Tipi Orta dişli
Tip Mini Dosyalar
Marka Adı Dreamburgh'un
Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Malzeme Yüksek Karbonlu Çelik

Ürün hakkında

Özellikler:

【18 ADET Metal Dosya Seti】 4 düz / üçgen / yarım yuvarlak / yuvarlak ve 14 adet iğne dosyası.Bu dosya seti, ahşap, metal, ayna, cam, seramik karo, seramik, taş, deri ve plastiğin kesilmesi ve parlatılması için ideal olan DIY ahşap işçisi veya deneyimli profesyonel için en çok ulaşılan dosya türlerini ve boyutlarını içerir.

【Hassas Dereceli Karbon Çelik Dosyalar】 Bu 18 adet dosya seti, keskin ve dayanıklı, damla dövme alaşımlı çelikten yapılmıştır, uzun ömürlü dişler derinlemesine öğütülmüş temperlenmiş ve dosyaların yüzeyinde yüksek sıcaklıkta söndürme, daha yüksek mukavemet ve daha iyi dosyalama performansına yol açmıştır.

【Ergonomik ve Rahat Sap Tasarımı】 Kolay kavrama Rahat kullanımınızı sağlamak için yumuşak tutamaklar, bu dosya aracını kullanmak ve projeniz için en iyi sonuçları sağlamak için bir keyif haline getirir.

【Taşınabilir taşıma çantası】 Bu metal dosya seti, depolama ve taşınabilirlik için kompakt taşıma çantasıyla birlikte gelir.Kullandıktan sonra dosyaları temizlemenize yardımcı olmak için bu dosya setiyle birlikte pirinç bir fırça gelir.Her dosya aracı, hareket etmeyi ve kazımayı önlemek için ilgili yerine tam oturur.

【Tatmin edici hizmet】20 adet metal dosya seti alacaksınız (4 metal dosya + 14 iğne dosyası + 1 fırça + 1 taşıma çantası).

Belirleme:

Malzeme: yüksek karbonlu çelik

Metail Dosyaları uzunluğu: 310mm

Metail Dosyaları kolu uzunluğu: 110mm

Metail Dosyaları vücut uzunluğu: 200mm

Metail Dosyaları kolu düz: 30mm

Metail Dosya sayısı: 4 Adet

İğne Dosyaları tam uzunluk: 160mm

İğne Dosyaları kolu uzunluğu: 50mm

İğne Dosyaları vücut uzunluğu: 110mm

İğne Dosyaları kolu düz: 11mm

İğne Dosya sayısı: 14 Adet

Ambalaj dahil:

4 * Metail Dosyaları

14 * İğne Dosyaları

1 * Fırça

1 * Saklama Çantası

Not:

1. Manuel ölçüm ve farklı ekran ayarı için hafif renk değişimi nedeniyle lütfen 1-3 cm (0.4-1.18") farkına izin verin.

2. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.

sku: w3682

Etiketler: koleksiyon ağaç işleme aletleri, resmi ağaç işleme aletleri, tırnak törpüsü 100180 50 adet, kürk tırnak törpüsü, tırnak törpüsü elmas kaplama, 2i kılıf elmas, diamon tırnak törpüsü, dremel ağaç işleme aletleri, dövme makinesi pwn tam set, ahşap işleme aletleri.

Benzer Ürünler