Gül Altın Bayanlar Masaüstü saklama kutusu, Masaüstü saklama kutusu İle masa düzenleyici Kırtasiye Ofis file kitap rafı

0
(0 Yorumlar)
₺1 181.79 ₺815.45
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Kaynak Anakara Çin

Ürün hakkında

Gül Altın Bayanlar Masaüstü saklama kutusu, Masaüstü saklama kutusu İle masa düzenleyici Kırtasiye Ofis file kitap rafı

2 ADET Ofis Malzemeleri: 1 x masa düzenleyici ve 1 x ofis saklama kutusu

SİZ kendi patronunuzsunuz: Masa düzenleyicinizi tam olarak nasıl düzenleyeceğinize siz karar vereceksiniz.6 Farklı boyutta ve tasarlanmış bölme ile kalemlerinizi, kurşun kalemlerinizi, defterlerinizi ve çok daha fazlasını nereye yerleştireceğinizi seçeceksiniz.Yaratıcılığınızın yükselmesine izin verin!

Güzel tasarım: Gül altın masa düzenleyicimiz, gülün o muhteşem kıvılcımını vermek için özel olarak yıkanmış, renklendirilmiş, püskürtülmüş ve kurutulmuştur gold.It masanızı parlatacak olan şey bu!En sevdiğimiz kısım çekmece, çok tatlı!Seninki ne?Türünün tek örneği: Piyasada bunun gibi başka bir şey yok!Tüm arkadaşlarınıza ve ailenize göstermek için güzel tasarlanmış masa düzenleyiciyi elinize alın.Çok kıskanacaklar!

İŞİ DAHA HIZLI HALLET!: Gül altın masa düzenleyiciyi satın aldıktan sonra masanız çok daha düzenli olacaktır.Araştırmalar, düzenli bir masaya sahip olmanın sizi iki kat daha hızlı çalıştırdığını ve gün boyunca çok daha yaratıcı olduğunuzu gösteriyor!Dosya tutucu, dayanıklı ve temizlenmesi kolay malzemeden yapılmıştır.

Dergileri, kitapları kategorize etmenize yardımcı olur, etc.to masaüstünüzü temiz ve düzenli tutun.Belgelerin ve kitapların sıralanmasını kolaylaştırmak için depolama rafının ön kısmında bir etiket tasarımı vardır.Kitap rafının klişesini eğen geometrik yapı basit ve nezih.

renk: gül altın

malzeme: metal

Masa düzenleyici boyutu: 24.5x21.5x30. 5 cm

Paket içeriği:

1 x masa düzenleyici

1 x ofis saklama kutusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

sku: w2936

Benzer Ürünler