Superfine Yenilebilir Kurutulmuş Zambak, Üst Kurutulmuş Zambak, Lilii Bulbus, Zambak Ampul, Bai HeHerb, Kurutulmuş Zambak, Lilium Brownii Var, Akciğerleri Besler

0
(0 Yorumlar)
₺676.85 ₺521.23
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Kaynak Anakara Çin

Ürün hakkında

Kurutulmuş zambakın etkinliği ve işlevi:

【etkili】

1. Akciğerleri besler ve öksürüğü giderir: Taze zambak ürünleri, kuruluğu nemlendirebilen ve ısıyı temizleyebilen mukus içerir.Geleneksel Çin tıbbı genellikle akciğer kuruluğu veya akciğer ısısı ile öksürüğün tedavisinde etkili olabilir.

2. Zihni sakinleştirmek ve zihni sakinleştirmek: Zambak kalp meridyenine girer, biraz soğuk bir doğaya sahiptir, kalbi temizleyebilir ve sorunları giderebilir, zihni sakinleştirebilir ve yatıştırır. mind.It ateş, trans, uykusuzluk, rüyalar, depresyon, üzüntü ve ağlama sonrası artık ısı gibi belirtilerde kullanılır.

3. Güzellik ve güzellik: Zambak beyaz ve güzeldir.Taze ürünler, cilt hücrelerinin metabolizmasına faydalı olan mukus ve vitaminler açısından zengindir.Düzenli zambak tüketiminin belirli bir güzellik etkisi olabilir.

4. Kanser önleyici ve kanser önleyici: Zambak, lökopeni üzerinde önleyici etkisi olan, kan hücrelerini artırabilen, kemoterapi ve radyoterapi sonrası sitopeni üzerinde terapötik etkisi olan çeşitli alkaloidler içerir.Zambak ayrıca vücuttaki monosit sistemini ve fagositik işlevi teşvik edebilir ve geliştirebilir ve vücudun humoral bağışıklığını iyileştirebilir.Bu nedenle zambak, çeşitli kanserler üzerinde iyi bir anti-tıbbi etkiye sahiptir.

5. Ürün tatlı, serin ve nemlendiricidir, esas olarak akciğerlere ve kalbe girer, akciğerleri temizlemekten, kuruluğu nemlendirmekten ve öksürüğü gidermekten, kalbi temizlemekten, sinirleri sakinleştirmekten ve rahatlatmaktan daha uzundur shocks.It genellikle akciğer kuruluğu, öksürük, eksiklik ve huzursuzluk için kullanılır.

【Zambak Tatlı Patates Çorbası】

malzeme:

Malzemeler: 200 gr tatlı patates, 200 gr zambak

Aksesuarlar: 8 kırmızı hurma, biraz bal

adım:

1. Kırmızı hurmaları, tatlı patatesleri ve zambakları ayrı yıkayın.

2. Zambakın kahverengi kabuğunu çıkarın, kalanını yıkayın ve ardından temiz suya batırın.Tatlı patatesin kabuğunu çıkarın ve eşit ocak blokları halinde kesin ve yıkayın.

3. Çorba tenceresine temiz su dökün, kırmızı hurmaları ve tatlı patatesleri tencereye koyun ve kaynatın, ardından kısık ateşte pişirin.

4. Tatlı patatesler pişirilir ve yumuşar, kapağı açın ve zambağı almak için yüksek ısıya çevirin ve ardından yüksek ısıyla örtün.

5. Zambak piştikten sonra ısıyı kapatın ve baharatlamak için bal ekleyin.Zambakın pişirilmesi kolaydır.Bunu böyle bırakma. time.It renk ne zaman pişirilecek changes.It birkaç dakika sürer.

6. Giriş tatlı ve hoş.

sku: w289

Benzer Ürünler