25 Not Ksilofon Durumda Renkli müzikli oyuncak Mükemmel Ayarlanmış Enstrüman Yetişkinler Çocuklar Ve Bebekler İçin

0
(0 Yorumlar)
₺1 540.82 ₺939.94
Stoklarımızda

Sepete ekle İstek Listesine Ekle
Sertifika hiçbiri
Cinsiyet Üniseks
Yaş Öner 3-6y, 6-12y
Model Numarası Yeni
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Uyarı no

Ürün hakkında

25 Not Ksilofon Durumda Renkli müzikli oyuncak Mükemmel Ayarlanmış Enstrüman Yetişkinler Çocuklar Ve Bebekler İçin

Doğru Ayarlanmış Ksilofon: Ksilofonun 25 melodisi vardır, çok çeşitli müzikal sesler sağlar, yarım ölçek veya çok yüksek perde yoktur.Ayrıca, piyano benzeri notalar çocukların klavyeli enstrümanları daha iyi anlamalarına yardımcı olur.

Çocuk dostu Tasarım: Bu glockenspiel, çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır.Notaların canlı gökkuşağı rengi, çocukların vizyonunu canlandırabilirken, kolay tutulan tokmaklar çocukların glockenspiel'i basitçe kullanmasına ve el kontrol yeteneklerini geliştirmesine izin verir.

Dayanıklı Kullanım: Glockenspiel yüksek kalitede yapılmıştır material.In özellikle, hafif ama sağlam olan Metalden yapılmıştır.Uzun ömürlü glockenspiel, çocuklara dayanıklı eşlik ve melodik çocukluk sağlayabilir ve çocukların ince motor becerileri ve sanatsal ifade geliştirmelerine yardımcı olur.

Esnek Kullanım: 25 nota ksilofonumuz, zahmetsizce taşımanıza izin veren bavul benzeri bir görünüme sahip portatiftir.Ayrıca, arka panel ksilofonun daha fazla yüzeyde kullanılmasını sağlar ve çocukların güzel müzikleri daha iyi bestelemeleri için mükemmel bir açı sunar.

Doğru ayarlanmış: En net tonları üreten iyi yapılmış ve canlı renkli metal tuşlarla, bu renkli ve sağlam ksilofon enstrümanı çocuklarınızın en büyülü sesleri yaratmasına yardımcı olacaktır.

Stil: mavi tarzı / sarı tarzı

Malzeme: Plastik + Metal

renk: Çok renkli

Paket içeriği:

1 * Piyano çalmak

2 * tokmakları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

sku: w239198

Benzer Ürünler